Cart 0

video
Wie zijn wij?

eLFi International is sinds 2005 actief en levert diensten aan haar klanten vanuit hun hoofdkantoren in Rotterdam, Nederland en Istanbul, Turkije. Onze capaciteiten om diensten uit te voeren en tegelijkertijd de taalkundige en culturele barrières te elimineren, samen met onze expertise op verschillende gebieden, stelt ons in staat om de juiste keuze te zijn als partner om u oplossingen te bieden die u tijd en geld zullen besparen.

Onze missie

Wij zijn een team van professionals die internationaal juridisch advies, procesvoering, incasso en schade diensten voor bedrijven en overheden over de hele wereld faciliteren. We zijn altijd beschikbaar voor contact en streven ernaar de internationale handel in de regio’s waar we actief zijn te stimuleren, en vormen één toegangspunt als one-stop-shop met een ruim aanbod aan diensten.

Onze visie

Ons doel is om van dienst te zijn als een brug voor organisaties, die helpt bij het overwinnen van juridische en commerciële problemen bij het zakendoen in een ander land, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en erin blijven slagen om te bereiken wat zij ambiëren.

We willen dit bereiken door het volgende te bieden aan bedrijven die buiten hun eigen land opereren in Turkije en de Benelux:

-Juridische dienstverlening en procesvoering aanbieden met ons toegewijde team van advocaten en juridische professionals die ervaring hebben in verschillende juridische disciplines.

-Incassodiensten die prioriteit geven aan het realiseren van een minnelijke oplossing voor onze klanten om positieve relaties tussen debiteur en crediteur te behouden en indien nodig voor de rechtbank te vertegenwoordigen.

-Claimbeheer voor verzekeringsmaatschappijen met ons team van experts door als hun TPA (third party administrator) in Turkije te fungeren.

-Onderzoeks voor bedrijven en organisaties om hen te helpen bij het verkennen van de Turkse of Benelux-markt, door gebruik te maken van onze expertise op wetgevend, commercieel en economisch gebied.

Kernwaarden

Ethische waarden en sociale verantwoordelijkheid staan ​​hoog in het vaandel bij eLFi International en onze kernwaarden begeleiden ons in het handelen volgens de waarden:

Vertrouwelijkheid: uitwisseling van informatie tussen onze advocaten en cliënten wordt altijd veilig gehouden voor kwaadwillende bedoelde personen / entiteiten en zal nooit worden gedeeld met derden.

Integriteit: ons personeel is goed op de hoogte van de regels en voorschriften van de landen waarin wij actief zijn en gebruiken te allen tijde hun kennis over deze zaken om de integriteit van onze cliënten en belanghebbende te behouden.

Toewijding: onze intrinsieke aard helpt ons om hard te werken aan het bereiken van een oplossing die zowel onze klanten tevreden stelt als onszelf verbetert met als doel een positief gemeenschappelijk doel te dienen.

Efficiëntie: we zullen ons voortdurend inspannen om onze diensten te verbeteren, om dit te bereiken zijn meningen en feedback van onze cliënten, medewerkers en belanghebbenden erg belangrijk voor ons en zal worden gebruikt om dienstverlening efficiënter te maken.