Cart 0

ELFI DEBT COLLECTIE & HERSTEL

Het behandelen van onbetaalde vorderingen kan problemen voor bedrijven veroorzaken, wat leidt tot een afname van cashflow en tijdconsumerende activiteiten, vooral als de debiteur zich in het buitenland bevindt. Om bedrijven die in Turkije actief zijn te ondersteunen, heeft eLFi International zichzelf daar gevestigd met een team van professionals die kunnen helpen bij het snel en betrouwbaar opvragen van debiteuren. Het proces van het innen van schulden in Turkije verschilt sterk van dat van de Benelux en vereist een aanzienlijke hoeveelheid kennis over het omgaan met regelgeving en cultuur. Onze aanwezigheid in beide gebieden zorgt ervoor dat we een betrouwbare partner zijn om bedrijven een minnelijke oplossing te bieden voor hun debiteuren. In het geval dat een debiteur niet reageert op onze inspanningen om de schuld te innen, zullen we een gerechtelijke procedure starten om deze af te dwingen en kunnen we ze voor de rechtbank vertegenwoordigen bij onze interne proefadvocaten.

Tarieven

eLFi International geeft de voorkeur aan transparante diensten, met een no-nonsense aanpak en duidelijkheid voor klanten. Daarom worden er geen extra kosten aan onze klanten in rekening gebracht bij buitengerechtelijke schikkingen, omdat er wordt geacht dat deze kosten worden betaald door de debiteur.

Transparante diensten houdt in; Geen incassokosten, geen administratiekosten, geen andere verborgen kosten en geen registratie- / abonnementskosten. We voeren werkzaamheden uit op basis van succes; dat betekent dat er geen facturen zijn totdat een succesvol herstel is bereikt, afhankelijk van de duur van de schuld, het bedrag en het land, zijn de standaardtarieven tussen 10 en 15 procent, afhankelijk van wat is afgesproken. Nadat een overeenkomst is ondertekend, wordt er elke 15 dagen een statusrapport verstrekt om de klanten te informeren over ontwikkelingen die zijn gemaakt om hun schuld te innen.

Opsporen van debiteuren

Over het algemeen betalen schuldenaars hun schuld op tijd, in sommige gevallen is het mogelijk dat ze hun verplichting niet nakomen and do a moonlight flit. Als de desbetreffende debiteur afkomstig is uit een ander land, maakt dit het nog moeilijker omdat het mogelijk is om hun verblijfplaats te achterhalen en de betaling te innen. eLFi International is gespecialiseerd en ervaren in het traceren van de locatie van uw debiteur, het omgaan met verschillende soorten bedrijven uit verschillende landen die hulp nodig hadden bij het vinden van hun debiteur, met name in Turkije.