Cart 0

JURIDISCH & FINANCIEEL

Juridisch advies en rechtszaken

Er is steeds meer belangstelling van multinationals en kmo’s om zich in het buitenland te vestigen, op zoek naar nieuwe markten om hun producten te verkopen en diensten te verlenen. Naast de mogelijkheid om nieuwe markten te verkennen, kan het moeilijk zijn om te werken onder de rechterlijke macht van een onbekend land. eLFi International biedt diensten waarmee bedrijven wetgeving moeilijkheden kunnen overwinnen, met professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende juridische disciplines die klaar staan om bedrijven uit de Benelux te helpen die de Turkse markt willen verkennen en vice versa. Indien nodig kunnen we onze cliënten voor de rechtbank vertegenwoordigen, zowel in de Benelux als in Turkije.

Onze juridische expertise:

Financiën en bankwezen in Turkije

eLFi International biedt al meer dan 12 jaar financiële en bankdiensten in Turkije, met ervaring in het omgaan met de meest geavanceerde en innovatieve financiële producten. Onze kracht in procesvoering is een aanvulling op ons bank- en financiële werk, in samenwerking met ervaren partners en bedrijfsadvocaten.

Onze financiële en bankwezen expertise in Turkije:

Door internationale competentie beschikbaar te stellen aan lokale klanten en internationale klanten toegang te geven tot een ruim aanbod van diensten in de Benelux en Turkije, is eLFi International de juiste partner om u te helpen op weg naar succes.